خانه / تجارت الکترونیک / مجوز برگزاری الکامپ بیست و یکم به سازمان نصر کشور واگذار شد

مجوز برگزاری الکامپ بیست و یکم به سازمان نصر کشور واگذار شد

به گزارش روابط عمومی سازمان نصر کشور، ناصرعلی سعادت رئیس سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور با اعلام این خبر ابراز خوشحالی کرد و افزود: جهت برگزاری نمایشگاهی شایسته صنف فناوری اطلاعات و ارتباطات با سازمان توسعه تجارت وزارت صنعت، معدن و تجارت وارد مذاکره شدیم و پس از برگزاری جلسات متعدد و با همراهی آقای اسفهبدی، رئیس شرکت سهامی نمایشگاه ها مجوز برگزاری نمایشگاه الکامپ بیست و یکم به نام سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور صادر شد.

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور، افزود: برگزاری نمایشگاهی به دور از حاشیه و شفاف چه از نظر مالی و چه از نظر اجرایی جزو مطالبات و از جمله حقوق صنف فناوری اطلاعات و ارتباطات است.
سعادت با تاکید بر اینکه الکامپ ویترین صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات است و باید مسیر رشد و توسعه این صنعت را هموار کند، افزود: قصد داریم نمایشگاهی باشکوه و با حضور حداکثری اعضای صنف برگزار کنیم نمایشگاهی شایسته و متناسب با فضای پساتحریم در صنعت فاوای کشور که پتانسیل ها و توانمندی های ما را به خوبی نمایش دهد.
رئیس سازمان نظام صنفی کشور با یادآوری این نکته که سازمان برگزاری کننده نمایشگاه بیست و یکم الکامپ است نه مجری آن، گفت: همانطور که همیشه تاکید کردم سازمان قصد ندارد مجری نمایشگاه باشد در واقع سازمان هیچ گاه به دنبال نفع و کسب سود نبوده و نیست بلکه سازمان به عنوان یک برگزار کننده بر روند برگزاری نمایشگاه نظارت می کند.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>