خانه / حریم خصوصی / جاسوسی لحظه به لحظه برنامه مشهور تاکسی یاب از کاربران

جاسوسی لحظه به لحظه برنامه مشهور تاکسی یاب از کاربران

یک گروه حامی حریم شخصی کاربران، شکایتی را علیه برنامه موبایلی تاکسی یاب شرکت Uber تقدیم دادگاه کرده است. شرکت Uber که یک شرکت تاکسی‌یاب است، معتقد است که با به روزرسانی سیاست گذاری های این شرکت، ردگیری مسافران و دسترسی به اطلاعات شخصی افراد از طریق برنامه تاکسی یاب تسهیل می‌شود.

مرکز الکترونیک اطلاعات مربوط به حریم شخصی در واشنگتن دی سی، از کمیسیون فدرال ارتباطات آمریکا خواسته تا در مورد Uber و نرم افزار تاکسی یاب تحقیق کند. نرم افزار یاد شده به کاربران تلفن همراه امکان می دهد تا از  گوشیشان تاکسی کرایه کنند.

مرکز یاد شده هشدار داده که حتی در صورت فعال نبودن برنامه تاکسی یاب هم ردگیری فعالیت ها و محل حضور فیزیکی افراد ممکن است. برنامه تاکسی یاب با به روز کردن سیاست گذاری خود مدعی شده که حق جمع آوری اطلاعات شخصی کاربران و موقعیت دقیق جغرافیایی مشترکان آمریکایی را حتی در صورت عدم استفاده از Uber دارد.

شرکت Uber ماه گذشته با صدور بیانیه ای نحوه جمع آوری اطلاعات رانندگان و مسافران را در زمان استفاده از خدمات مذکور تشریح کرده بود.

چندی پیش نیز دفتر شرکت Uber در چین توسط مراجع دولتی بسته شده بود. شرکت Uber در بسیاری از کشورهای جهان شروع به فعالیت کرده اما در این میان با اعتراضات اتحادیه‌های تاکسی‌رانی و یا شکایات شخصی روبه رو شده است. به گزارش رسانه‌های محلی چین این شرکت آمریکایی به دلیل سازماندهی راننده‌های شخصی که گواهینامه کار در این صنعت را ندارند مسدود شده است. بنا به گفته مسوولان اداره حمل و نقل محلی، پلیس تمامی تجهیزات و حتی تلفن‌های همراه کارکان این شرکت در گوانجو را ضبط کرده است. همچنین کمیسیون حمل ونقل گوانجو در اطلاعیه ای اعلام کرده بود که مدل تجاری غیر قانونی باعث این برخورد قانونی شده و این کمیسیون در  آینده نیز در این زمینه اقدامات قانونی را انجام خواهد داد.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>